DSpace Repository
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ОВОЧІВ ЗА ТЕХНІКОЮ “STIR-FRY” ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТЕРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
ТЕХНОЛОГІЯ ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ОВОЧІВ ЗА ТЕХНІКОЮ “STIR-FRY” ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТЕРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Орлюк, Марія
URI:
http://192.168.17.215:8080/xmlui/handle/123456789/7114
Date:
2022-02
Description:
ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТА
Show full item record
Files in this item
Name:
Орлюк.pdf
Size:
4.211Mb
Format:
PDF
View/
Open
This item appears in the following Collection(s)
181 Харчові технології
Ресторані технології
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register