DSpace Repository
Recently added
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу: Recent submissions
Now showing items 201-220 of 1561
Previous Page
Next Page
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПОРОШКУ ПСИЛІУМУ КАФЕ ФОРМАТУ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ НА 50 МІСЦЬ
Франц, Артем
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ ХОЛОДНИХ НАПОЇВ НА ОСНОВІ ЧАЮ У КАВ'ЯРНІ НА 35 МІСЦЬ
Федоренко, Владислав
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ПАСТИ З РІЗНИХ ВИДІВ БОРОШНА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇЇ ВИРОБНИЦТВА В ІТАЛІЙСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Устименко, Максим
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ЗПЕРНАТОЇ ДИЧИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИТВА У МИСЛИВСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Тимошенко, Андрій
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПІСОЧНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Сколенко, Юлія
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ЧІЗКЕЙКІВ З РІЗНИМИ ВИДАМИ М’ЯКОГО СИРУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У АМЕРИКАНСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬ
Солончук, Анна
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ВИКОРИСТАННЯМ РІЗНИХ ВИДІВ ПАСТИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Скрипниченко, Григорій
(
2023-06
)
ТEХНOЛOГIЯ СТPAВ З ЯЛOВИЧИНИ З ВИКOPИСТAННЯ СУЧAСНИХ СПOСOБIВ МAPИНУВAННЯ ТA OPГAНIЗAЦIЯ ЇХ ВИPOБНИЦТВA В М‘ЯСНOМУ PEСТOPAНI НA 50 МIСЦЬ
Сердюк, Єлизавета
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ДЕСЕРТНОМУ БАРІ НА 50 МІСЦЬ
Савінова, Діана
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ НА ОСНОВІ ВЕРШКІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 30 МІСЦЬ
Романенко, Ольга
(
2023-06
)
Технологія страв з використанням сиру-тофу та організація їх виробництва в ресторані вегетаріанської кухні на 70 місць
Рачковський, Олександр
(
2023-06
)
Технологія страв з використанням сиру-тофу та організація їх виробництва в ресторані вегетаріанської кухні на 70 місць
Процик, Ольга
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ ХОЛОДНИХ ДЕСЕРТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРИРОДНИХ СТРУКТУРОУТВОРЮВАЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Островська, Марина
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ ЗАКУСОК З ГІДРОБІОНТАМИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ АЗІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬ
Овчаренко, Олександр
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ЦУКРОЗАМІННИКІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКОМУ НА 50 МІСЦЬ
Мурзенко, Єлизавета
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ТАКОС З РІЗНИМИ НАЧИНКАМИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У МЕКСИКАНСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Миколаєнко, Дмитро
(
2023-06
)
Технологія пюреподібних супів з використанням термоміксінгу та організація їх виробництва у ресторані іспанської кухні на 100 місць
Мельник, Аркадій
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ КОКТЕЛЬНИХ ЗАКУСОК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КОКТЕЛЬНОНУ БАРІ НА 60 МІСЦЬ
Мацапура, Ілля
(
2023-06
)
Технологія холодної закуски "Террін" та організація її виробництва у кафе французької кухні на 60 місць
Мельник, Олена
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ЯПОНСЬКИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ЧАЙНОМУ САЛОНІ НА 50 МІСЦЬ
Маленко'', Микита
(
2023-06
)
Now showing items 201-220 of 1561
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register