00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу: Recent submissions
Зараз показуються 201-220 з 1561
Попередня сторінка
Наступна сторінка
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПОРОШКУ ПСИЛІУМУ КАФЕ ФОРМАТУ ЗДОРОВОГО ХАРЧУВАННЯ НА 50 МІСЦЬ
Франц, Артем
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ ХОЛОДНИХ НАПОЇВ НА ОСНОВІ ЧАЮ У КАВ'ЯРНІ НА 35 МІСЦЬ
Федоренко, Владислав
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ПАСТИ З РІЗНИХ ВИДІВ БОРОШНА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇЇ ВИРОБНИЦТВА В ІТАЛІЙСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Устименко, Максим
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ЗПЕРНАТОЇ ДИЧИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИТВА У МИСЛИВСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Тимошенко, Андрій
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ БОРОШНЯНИХ КОНДИТЕРСЬКИХ ВИРОБІВ З ПІСОЧНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Сколенко, Юлія
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ЧІЗКЕЙКІВ З РІЗНИМИ ВИДАМИ М’ЯКОГО СИРУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У АМЕРИКАНСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 50 МІСЦЬ
Солончук, Анна
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ВИКОРИСТАННЯМ РІЗНИХ ВИДІВ ПАСТИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Скрипниченко, Григорій
(
2023-06
)
ТEХНOЛOГIЯ СТPAВ З ЯЛOВИЧИНИ З ВИКOPИСТAННЯ СУЧAСНИХ СПOСOБIВ МAPИНУВAННЯ ТA OPГAНIЗAЦIЯ ЇХ ВИPOБНИЦТВA В М‘ЯСНOМУ PEСТOPAНI НA 50 МIСЦЬ
Сердюк, Єлизавета
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ДЕСЕРТНОМУ БАРІ НА 50 МІСЦЬ
Савінова, Діана
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ НА ОСНОВІ ВЕРШКІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 30 МІСЦЬ
Романенко, Ольга
(
2023-06
)
Технологія страв з використанням сиру-тофу та організація їх виробництва в ресторані вегетаріанської кухні на 70 місць
Рачковський, Олександр
(
2023-06
)
Технологія страв з використанням сиру-тофу та організація їх виробництва в ресторані вегетаріанської кухні на 70 місць
Процик, Ольга
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ ХОЛОДНИХ ДЕСЕРТІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ПРИРОДНИХ СТРУКТУРОУТВОРЮВАЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Островська, Марина
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ ЗАКУСОК З ГІДРОБІОНТАМИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ АЗІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬ
Овчаренко, Олександр
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ЦУКРОЗАМІННИКІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКОМУ НА 50 МІСЦЬ
Мурзенко, Єлизавета
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ТАКОС З РІЗНИМИ НАЧИНКАМИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У МЕКСИКАНСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Миколаєнко, Дмитро
(
2023-06
)
Технологія пюреподібних супів з використанням термоміксінгу та організація їх виробництва у ресторані іспанської кухні на 100 місць
Мельник, Аркадій
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ КОКТЕЛЬНИХ ЗАКУСОК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КОКТЕЛЬНОНУ БАРІ НА 60 МІСЦЬ
Мацапура, Ілля
(
2023-06
)
Технологія холодної закуски "Террін" та організація її виробництва у кафе французької кухні на 60 місць
Мельник, Олена
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ЯПОНСЬКИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ЧАЙНОМУ САЛОНІ НА 50 МІСЦЬ
Маленко'', Микита
(
2023-06
)
Зараз показуються 201-220 з 1561
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
Фонд
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Фонд
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися