DSpace Repository
181 Харчові технології
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
181 Харчові технології
Browse by
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
Search within this collection:
Recent Submissions
Проект кафе дитячого на 50 місць у Дарницькому районі м.Києва із впровадженням інноваційних технологій десертів
Школьна, Наталія
(
2020-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на 50 місць у Дарницькому районі м.Києва із впровадженням інноваційніх технологій борошняних кондитерських виробів
Фисак, Тетяна
(
2020-12
)
Проєкт таверни на 100 місць у Печерському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій кулінарних виробів
Шевченко-Шепотько, Світлана
(
2020-12
)
Проект кафе пан-азійської кухні на 60 місць у Дарницькому районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Телюк, Алла
(
2020-12
)
Проект міттерії на 80 місць у Святошенському районі м.Києва із вповадженням інноваційних технологій м'ясних кулінарних виробів
Ткаченко, Дмитро
(
2020-12
)
Проект кафе формату «fitness food» на 60 місць у Дарницькому районі м. Києваіз впровадженням інноваційних технологій десертів спеціального призначення
Сахно, Ірина
(
2020-12
)
Проект мясного ресторану на 80 місць у Дніповському районі м.Києва
Римарчук, Інна
(
2020-12
)
Проект арт-кафе на 50 місць у м. Івано-Франківськ із впровадженням інноваційних технологій цукрових кондитерських виробів
Панасенко, Ганна
(
2020-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на 60 місць у Деснянському районі м. Києва
Нікітін, Олег
(
2020-12
)
Проект кафе-кондитерської на 75 місць у Дніпровському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій кексових виробів
Науменко, Дар’я
(
2020-12
)
Проект кафе дитячого на 50 місць у м.Вінниця із впровадженням інноваційних технологій виробів з бісквітного тіста
Парадовська, Світлана
(
2020-12
)
Проект моно- ресторану на 60 місць у Дарницькому районі м.Києва із вповадженням інноваційних технологій м'ясних кулінарних виробів
Овраменко, Марія
(
2020-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на 60 місць у Деснянському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів
Мусіхіна, Анна
(
2020-12
)
Проект кафе-пекарні на 50 місць у Деснянському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробів
Миргородська, Мирослава
(
2020-12
)
Проект ресторану авторської кухні на 70 місць у Дарницькому районі м. Києва
Науменко, Дар’я
(
2020-12
)
Проект креперії на 60 місць у м. Ірпінь Київської області із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Момот, Юлія
(
2020-12
)
Проект таверни на 80 місць у м. Херсоні із впровадженням інноваційних технологій січених кулінарних виробів з риби
Кучанська, Анастасія
(
2020-12
)
Проект ресторану грузинської кухні на 50 місць у Дарницькому районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Мельничука, Ярослав
(
2020-12
)
Проект кафе десертного на 50 місць у Подільському районі м. Києва із вповадженням інноваційних технологій десертної продукції
Куліш, Анна
(
2020-12
)
Проект ресторану французької кухні на 100 місць у Шевченківському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій емульсійних соусів
Костенко, Євген
(
2020-12
)
View more
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register
Discover
Author
Науменко, Дар’я (2)
Бабич, Олег (1)
Бурзак, Сніжана (1)
Васильєв, Володимир (1)
Гальонка, Карина (1)
Гербут, Вадим (1)
Григор’єв, Олексій (1)
Журба, Ірина (1)
Зубок, Ірина (1)
Кавальчук, Віталіна (1)
... View More
Date Issued
2020 (41)
Has File(s)
Yes (41)
RSS Feeds
RSS 1.0
RSS 2.0
Atom