DSpace Repository
Recently added
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Кафедра технології і організація ресторанного господарства: Recent submissions
Now showing items 61-80 of 338
Previous Page
Next Page
Технологія виробів із дріжджового тіста та організація їх виробництва в кафе-пекарні на 40 місць
Перевертнюк, Іванни
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ДИЧИНИ ІЗ ЗАСТОСУВАНЯМ ТЕХНІКИ МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У МИСЛИВСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Музиченко, Андрій
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ З СИРУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬ
Лященко, Вікторія
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ЗАПЕЧЕНИХ ОВОЧЕВИХ СТРАВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ СЛОВ’ЯНСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬ
Лозниця, Ілля
(
2023-02
)
Технологія соусів з плодово-ягідної сировини та організація їх виробництва у ресторані французької кухні на 100 місць
Макарчук, Ростислав
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СОЛОДКИХ ВЕРІНІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 70 МІСЦЬ
Лещенко, Юлія
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ МАКАРУНІВ ІЗ ІТАЛІЙСЬКОЇ МЕРЕНГИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Левіцький, Юрій
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ КРУАСАНІВ ІЗ ЛИСТКОВОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ПАТІСЕРІЇ НА 40 МІСЦЬ
Левіцький, Олександр
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ЯЛОВИЧИНИ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ МЕТОДУ ФЕРМЕНТАЦІЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В М'ЯСТОРІЇ НА 60 МІСЦЬ
Куліш, Тетяна
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ТУШКОВАНИХ М'ЯСНИХ СТРАВ ІЗ СВИНИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ БОЛГАРСЬКОЇ КУХНІ НА 90 МІСЦЬ
Кіщенко, Юлія
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСКІЙ НА 40 МІСЦЬ
Керносенко, Валентина
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНИХ ЦУКЕРОК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 40 МІСЦЬ
Кадирова, Вероніка
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ РИБИ РОДИНИ СКУМБРІЄВИХ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ «ПІДПІКАННЯ»ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ КОНЦЕПЦІЇ «SEA FOOD» НА 80 МІСЦЬ
Залевська, Кароліна
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ МУСОВИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Данів, Тетяна
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ЗАКУСОК ІЗ ОВОЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ПАНАЗІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Василюк, Андрій
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ НАПІВФАБРИКАТІВ ТА СТРАВ З ПРУДОВОЇ РИБИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ НА 80 МІСЦЬ
Ясеново, Дарина
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНОЛОГІЇ COOKVAC ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В МОНОРЕСТОРАНІ НА 100 МІСЦЬ
Шолудько, Вікторія
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З БЕЗГЛЮТЕНОВИХ КРУП’ЯНИХ ВИРОБІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ НА 90 МІСЦЬ
Чернов, Леонід
(
2022-02
)
Технологія виробів із бісквітного тіста та організація їх виробництва у кафе формату «fast-casual» на 60 місць
Ткаченко, Діана
(
2022-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБІВ З ДРІЖДЖОВОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-ПЕКАРНІ НА 75 МІСЦЬ
Хакімов, Віталій
(
2022-02
)
Now showing items 61-80 of 338
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Community
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Community
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register