00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
181 Харчові технології: Recent submissions
Зараз показуються 21-40 з 215
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Технологія пюреподібних супів з використанням термоміксінгу та організація їх виробництва у ресторані іспанської кухні на 100 місць
Мельник, Аркадій
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ КОКТЕЛЬНИХ ЗАКУСОК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КОКТЕЛЬНОНУ БАРІ НА 60 МІСЦЬ
Мацапура, Ілля
(
2023-06
)
Технологія холодної закуски "Террін" та організація її виробництва у кафе французької кухні на 60 місць
Мельник, Олена
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ЯПОНСЬКИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ЧАЙНОМУ САЛОНІ НА 50 МІСЦЬ
Маленко'', Микита
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ДРАГЛЕУТВОРЮВАЧАМ И ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Маментович, Валерія
(
2023-06
)
Технологія кулінарних виробів на основі картопляного пюре та організація їх виробництва у спеціалізованій закусочній «Картопляна хата» на 80 місць
Ляшко, Софія
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ НАПОЇВ ІЗ ЗЕРНОВОЇ СИРОВИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГЕТАРІАНСЬКОМУ КАФЕ НА 60 МІСЦЬ
Люховець, Тетяна
(
2023-06
)
Технологія десертної продукції на основі вторинної молочної сировини та організація її виробництва у кафе формату «слоуфуд» на 60 місць
Лук'яненко, Лілія
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ЯЛОВИЧИНИ, ФЕРМЕНТОВАНОГО ЗА ТЕХНІКОЮ DRY-AGED ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ АВТОРСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Лесик, Володимер
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ЗЕФІРНОЇ МАСИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Лазаренко, Анастасія
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ ОВОЧІВ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ ФАРШИРУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ «FREE-FLOW» НА 150 МІСЦЬ
Кущенко, Валерії
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ НИЗЬКИХ ТЕМПЕРАТУР ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В МОНОРЕСТОРАНІ НА 100 МІСЦЬ
Кушнір, Сергій
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА ПТИЦІ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ ФАРШИРУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ НА 70 МІСЦЬ
Крамський, Максим
(
2023-06
)
Технологія страв із риби з використанням техніки stir-fry та організація їх виробництва у ресторані паназійської кухні на 50 місць.
Колесніченко, Максим
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ М’ЯСА СВИНИНИ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ ФЕРМЕНТУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ІТАЛІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬ
Коренчук, Євген
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ КАРТОПЛІ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ВЕГАНСЬКОМУ КФЕ НА 30 МІСЦЬ
Ковальонок, Віра
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОБІВ ІЗ ПРІСНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ТРАТТОРІЇ НА 80 МІСЦЬ
Капуста, Оксана
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ ЗАПЕЧЕНИХ СТРАВ ІЗ РИБИ КІСТКОВОЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ЕТНО-РЕСТОРАНІ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ НА 80 МІСЦЬ
Івашко, Юлія
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З М'ЯСА ДИКИХ ТВАРИН ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У МИСЛИВСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 70 МІСЦЬ
Кавалівнич, Юлія
(
2023-06
)
ТЕХНОЛОГІЇ ХОЛОДНИХ ЗАКУСОК З ВИКОРИСТАННЯМ МАЙОНЕЗНИХ СОУСІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ НА 80 МІСЦЬ
Дарміна, Аміна
(
2023-06
)
Зараз показуються 21-40 з 215
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися