00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
181 Харчові технології: Recent submissions
Зараз показуються 21-40 з 41
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Проєкт ресторану з автентичною кухнею на 80 місць у Подільському районі м. Києва
Кавальчук, Віталіна
(
2020-12
)
Проект їдальні формату "Free flow" на 120 місць у м. Бровари Київської областіі із впровадженням інноваційних технологій овочевих страв
Іващенко, Дмитро
(
2020-12
)
Проєкт кав’ярні на 50 місць у місті Бровари Київської області із впровадженням інноваційних технологій виробів із пряничного тіста
Камінська, Марина
(
2020-12
)
Проект етно-ресторану української кухні на 80 місць у Дніпровському районі м.Києва із впровадженням інноваційних молекулярних технологій
Іваненко, Інна
(
2020-12
)
Проект піцерії на 50 місць формату «to go/take away» у Деснянському районі м.Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Зубок, Ірина
(
2020-12
)
Проект шинка на 60 місць у Солом'янському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій круп'яних виробів
Журба, Ірина
(
2020-12
)
Проєкт території на 100 місць у Дарницькому районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробів
Гербут, Вадим
(
2020-12
)
Проєкт моно-кафе на7 місць у Оболонському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій м’ясних кулінарних виробів
Гальонка, Карина
(
2020-12
)
Проект рибного ресторану на 60 місць у м. Тернополі із впровадженням інноваційних технологій кулінарних виробів із гідробіонтів
Бурзак, Сніжана
(
2020-12
)
Проєкт ресторану-бару німецької кухні на 70 місць у Деснянському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій січених м’ясних кулінарних виробів
Васильєв, Володимир
(
2020-12
)
Проект смарт-кафе на 75 місць у Подільському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій десертної продукції зниженої енергетичної цінності
Скиба, Анна
(
2020-12
)
Проект моно-ресторану на 70 місць у Голосіївському районі м. Києва з впровадженням інноваційних способів обробки харчових продуктів (пакоджет)
Підлипний, Володимир
(
2020-12
)
Проект рибного ресторану на 80 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних способів обробки рибних напівфабрикатів
Яремченко, Дмитро
(
2020-12
)
Проект ресторану ведичної кухні на 60 місць у Печерському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій чіа-пудингів
Сіора, Ярослав
(
2020-12
)
Проект піцерії на 50 місць у Дніпровському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій борошняних кулінарних виробів
Новіков, Олексій
(
2020-12
)
Проєкт ресторану за спеціальним замовленням на 60 місць у м. Кривий Ріг з впровадженням інноваційних технологій структурованої десертної продукції
Марченко, Микола
(
2020-12
)
Проєкт ресторану єврейської кухні на 80 місць у м. Умань Черкаської області із впровадженням інноваційних технологій борошняних кулінарних виробів
Кухновець, Любов
(
2020-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на50 місць у м. Прилуки Чернігівської області з впровадженням інноваційніх технологій борошняних кондитерських виробів
Малоголова, Аліна
(
2020-12
)
Проєкт кафе-пекарні на 60 місць у Шевченківському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробів
Кратюк, Олександра
(
2020-12
)
Проєкт гастро-ресторану на 80 місць у м. Рівно з впровадженням інноваційних технологій м’ясних виробів спеціального призначення
Григор’єв, Олексій
(
2020-12
)
Зараз показуються 21-40 з 41
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися