00 DSpace/Manakin Repository
Recently added
Ввійти
українська
English
Головна сторінка DSpace
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
181 Харчові технології: Recent submissions
Зараз показуються 61-80 з 215
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Технологія виробів із дріжджового тіста та організація їх виробництва в кафе-пекарні на 40 місць
Перевертнюк, Іванни
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ДИЧИНИ ІЗ ЗАСТОСУВАНЯМ ТЕХНІКИ МАРИНУВАННЯ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У МИСЛИВСЬКОМУ РЕСТОРАНІ НА 60 МІСЦЬ
Музиченко, Андрій
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ З СИРУ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬ
Лященко, Вікторія
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ЗАПЕЧЕНИХ ОВОЧЕВИХ СТРАВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ СЛОВ’ЯНСЬКОЇ КУХНІ НА 100 МІСЦЬ
Лозниця, Ілля
(
2023-02
)
Технологія соусів з плодово-ягідної сировини та організація їх виробництва у ресторані французької кухні на 100 місць
Макарчук, Ростислав
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СОЛОДКИХ ВЕРІНІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 70 МІСЦЬ
Лещенко, Юлія
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ МАКАРУНІВ ІЗ ІТАЛІЙСЬКОЇ МЕРЕНГИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ДЕСЕРТНОМУ КАФЕ НА 50 МІСЦЬ
Левіцький, Юрій
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ КРУАСАНІВ ІЗ ЛИСТКОВОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У ПАТІСЕРІЇ НА 40 МІСЦЬ
Левіцький, Олександр
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ЯЛОВИЧИНИ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ МЕТОДУ ФЕРМЕНТАЦІЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В М'ЯСТОРІЇ НА 60 МІСЦЬ
Куліш, Тетяна
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ТУШКОВАНИХ М'ЯСНИХ СТРАВ ІЗ СВИНИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЇ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ БОЛГАРСЬКОЇ КУХНІ НА 90 МІСЦЬ
Кіщенко, Юлія
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ДЕСЕРТІВ ІЗ ВИКОРИСТАННЯМ ЗАВАРНОГО ТІСТА ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСКІЙ НА 40 МІСЦЬ
Керносенко, Валентина
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ШОКОЛАДНИХ ЦУКЕРОК ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В КАФЕ-КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 40 МІСЦЬ
Кадирова, Вероніка
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ РИБИ РОДИНИ СКУМБРІЄВИХ З ВИКОРИСТАННЯМ ТЕХНІКИ «ПІДПІКАННЯ»ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ КОНЦЕПЦІЇ «SEA FOOD» НА 80 МІСЦЬ
Залевська, Кароліна
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ МУСОВИХ ДЕСЕРТІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ КОНДИТЕРСЬКІЙ НА 50 МІСЦЬ
Данів, Тетяна
(
2023-02
)
ТЕХНОЛОГІЯ ЗАКУСОК ІЗ ОВОЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ ПАНАЗІЙСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ
Василюк, Андрій
(
2023-02
)
Проєкт моно-ресторану формату «Sea food» на 70 місць у м. Івано-Фпанківськ із вапровадженням інноваційнх технологій кулінарної продукції з гідробіонтів
Угрин, Ярина
(
2021-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на 60 місць формату «to go/ take away» у м. Бровари з впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів
Білецька, Альона
(
2021-12
)
Проєкт локаворського ресторану на 100 місць у Дніпровському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій кулінарної продукції з овочів
Матвієнко, Тетяна
(
2021-12
)
Проект кафе-пекарні на 60 місць у м. Дарницькому районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій булочних виробів
Савіцька, Анжела
(
2021-12
)
Проєкт-кафе кондитерської на 50 місць у Шевченківському районі у м.Києві із впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів «free from»
Гноєва, Любов
(
2021-12
)
Зараз показуються 61-80 з 215
Попередня сторінка
Наступна сторінка
Пошук
Пошук
По цій колекції
Розширений пошук
Перегляд
Всі матеріали
Фонди та колекції
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Колекція
За датою публикації
Автори
Заголовки
Теми
Мій профіль
Ввійти
Зареєструватися