DSpace Repository
Recently added
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
181 Харчові технології: Recent submissions
Now showing items 1-20 of 41
Next Page
Проект кафе дитячого на 50 місць у Дарницькому районі м.Києва із впровадженням інноваційних технологій десертів
Школьна, Наталія
(
2020-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на 50 місць у Дарницькому районі м.Києва із впровадженням інноваційніх технологій борошняних кондитерських виробів
Фисак, Тетяна
(
2020-12
)
Проєкт таверни на 100 місць у Печерському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій кулінарних виробів
Шевченко-Шепотько, Світлана
(
2020-12
)
Проект кафе пан-азійської кухні на 60 місць у Дарницькому районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Телюк, Алла
(
2020-12
)
Проект міттерії на 80 місць у Святошенському районі м.Києва із вповадженням інноваційних технологій м'ясних кулінарних виробів
Ткаченко, Дмитро
(
2020-12
)
Проект кафе формату «fitness food» на 60 місць у Дарницькому районі м. Києваіз впровадженням інноваційних технологій десертів спеціального призначення
Сахно, Ірина
(
2020-12
)
Проект мясного ресторану на 80 місць у Дніповському районі м.Києва
Римарчук, Інна
(
2020-12
)
Проект арт-кафе на 50 місць у м. Івано-Франківськ із впровадженням інноваційних технологій цукрових кондитерських виробів
Панасенко, Ганна
(
2020-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на 60 місць у Деснянському районі м. Києва
Нікітін, Олег
(
2020-12
)
Проект кафе-кондитерської на 75 місць у Дніпровському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій кексових виробів
Науменко, Дар’я
(
2020-12
)
Проект кафе дитячого на 50 місць у м.Вінниця із впровадженням інноваційних технологій виробів з бісквітного тіста
Парадовська, Світлана
(
2020-12
)
Проект моно- ресторану на 60 місць у Дарницькому районі м.Києва із вповадженням інноваційних технологій м'ясних кулінарних виробів
Овраменко, Марія
(
2020-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на 60 місць у Деснянському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних кондитерських виробів
Мусіхіна, Анна
(
2020-12
)
Проект кафе-пекарні на 50 місць у Деснянському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробів
Миргородська, Мирослава
(
2020-12
)
Проект ресторану авторської кухні на 70 місць у Дарницькому районі м. Києва
Науменко, Дар’я
(
2020-12
)
Проект креперії на 60 місць у м. Ірпінь Київської області із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Момот, Юлія
(
2020-12
)
Проект таверни на 80 місць у м. Херсоні із впровадженням інноваційних технологій січених кулінарних виробів з риби
Кучанська, Анастасія
(
2020-12
)
Проект ресторану грузинської кухні на 50 місць у Дарницькому районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Мельничука, Ярослав
(
2020-12
)
Проект кафе десертного на 50 місць у Подільському районі м. Києва із вповадженням інноваційних технологій десертної продукції
Куліш, Анна
(
2020-12
)
Проект ресторану французької кухні на 100 місць у Шевченківському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій емульсійних соусів
Костенко, Євген
(
2020-12
)
Now showing items 1-20 of 41
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register