DSpace Repository
Recently added
Login
українська
English
DSpace Home
→
Факультет ресторанно-готельного та туристичного бізнесу
→
Кафедра технології і організація ресторанного господарства
→
181 Харчові технології
→
Recent submissions
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
181 Харчові технології: Recent submissions
Now showing items 21-40 of 41
Previous Page
Next Page
Проєкт ресторану з автентичною кухнею на 80 місць у Подільському районі м. Києва
Кавальчук, Віталіна
(
2020-12
)
Проект їдальні формату "Free flow" на 120 місць у м. Бровари Київської областіі із впровадженням інноваційних технологій овочевих страв
Іващенко, Дмитро
(
2020-12
)
Проєкт кав’ярні на 50 місць у місті Бровари Київської області із впровадженням інноваційних технологій виробів із пряничного тіста
Камінська, Марина
(
2020-12
)
Проект етно-ресторану української кухні на 80 місць у Дніпровському районі м.Києва із впровадженням інноваційних молекулярних технологій
Іваненко, Інна
(
2020-12
)
Проект піцерії на 50 місць формату «to go/take away» у Деснянському районі м.Києва із впровадженням інноваційних технологій борошняних виробів
Зубок, Ірина
(
2020-12
)
Проект шинка на 60 місць у Солом'янському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій круп'яних виробів
Журба, Ірина
(
2020-12
)
Проєкт території на 100 місць у Дарницькому районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробів
Гербут, Вадим
(
2020-12
)
Проєкт моно-кафе на7 місць у Оболонському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій м’ясних кулінарних виробів
Гальонка, Карина
(
2020-12
)
Проект рибного ресторану на 60 місць у м. Тернополі із впровадженням інноваційних технологій кулінарних виробів із гідробіонтів
Бурзак, Сніжана
(
2020-12
)
Проєкт ресторану-бару німецької кухні на 70 місць у Деснянському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій січених м’ясних кулінарних виробів
Васильєв, Володимир
(
2020-12
)
Проект смарт-кафе на 75 місць у Подільському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій десертної продукції зниженої енергетичної цінності
Скиба, Анна
(
2020-12
)
Проект моно-ресторану на 70 місць у Голосіївському районі м. Києва з впровадженням інноваційних способів обробки харчових продуктів (пакоджет)
Підлипний, Володимир
(
2020-12
)
Проект рибного ресторану на 80 місць у м. Одеса з впровадженням інноваційних способів обробки рибних напівфабрикатів
Яремченко, Дмитро
(
2020-12
)
Проект ресторану ведичної кухні на 60 місць у Печерському районі м. Києва із впровадженням інноваційних технологій чіа-пудингів
Сіора, Ярослав
(
2020-12
)
Проект піцерії на 50 місць у Дніпровському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій борошняних кулінарних виробів
Новіков, Олексій
(
2020-12
)
Проєкт ресторану за спеціальним замовленням на 60 місць у м. Кривий Ріг з впровадженням інноваційних технологій структурованої десертної продукції
Марченко, Микола
(
2020-12
)
Проєкт ресторану єврейської кухні на 80 місць у м. Умань Черкаської області із впровадженням інноваційних технологій борошняних кулінарних виробів
Кухновець, Любов
(
2020-12
)
Проєкт кафе-кондитерської на50 місць у м. Прилуки Чернігівської області з впровадженням інноваційніх технологій борошняних кондитерських виробів
Малоголова, Аліна
(
2020-12
)
Проєкт кафе-пекарні на 60 місць у Шевченківському районі м. Києва з впровадженням інноваційних технологій хлібобулочних виробів
Кратюк, Олександра
(
2020-12
)
Проєкт гастро-ресторану на 80 місць у м. Рівно з впровадженням інноваційних технологій м’ясних виробів спеціального призначення
Григор’єв, Олексій
(
2020-12
)
Now showing items 21-40 of 41
Previous Page
Next Page
Search DSpace
Search DSpace
This Collection
Advanced Search
Browse
All of DSpace
Communities & Collections
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
This Collection
By Issue Date
Authors
Titles
Subjects
My Account
Login
Register